Lajme

Fluturimet nga Zvicra në Prishtinë do të vazhdojnë edhe gjatë korrikut

Në aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari” do të ketë fluturime për në Zvicër. Fluturimet e tjera të radhës do të jenë gjatë tërë muajit korrik.

Aeroporti “Adem Jashari” ka njoftuar se do të ketë fluturime për në Zvicër. Gjatë tërë korrikut do të ketë fluturime të tjera në Zvicër, shkruan albinfo.ch.

Albinfo.ch është njoftuar se fluturimi do të realizohet nga kompania CHAIR nga Zürichi dhe Bazeli për në Prishtinë, 14 herë në javë.

Sqarim: Aeroporti i Prishtinës kërkon që për fluturime në kthim duhet të adresoni pyetjet tuaja në Ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodheni, ndërsa për bileta kontaktoni drejtpërdrejt kompanitë ajrore dhe agjencitë.

Po ashtu duhet të keni mirëkuptim dhe për dokumente udhëtimi, kontaktoni autoritetet relevante dhe përcillni informacionin e ambasadave/Zyrave të Huaja në Kosovë në faqet e tyre zyrtare, transmeton albinfo.ch.

Rezervoni biletën tuaj të fluturimit ose rirezervoni një fluturim ekzistues që mund të keni me Chair Airline përmes internetit të Air Prishtina www.airprishtina.com ose përmes numrave 038 222 099 dhe +41 44 221 19 17.