Kalendari

Forumi i Femrave Shqiptare organizon festë humanitare në Bolero

Forumi i Femrave Shqiptare fton të gjitha gratë të marrin pjesë në festën humanitare që organizohet në diskotekën "Bolero" në Cyrih, më 29 prill 2018

Forumi i Femrave Shqiptare organizon festë humanitare, të dielen, më 29 prill 2018 në diskotekën e njohur, “Bolero”.

Takimi festiv fillon në mesditë, prej orës 13.00 dhe vazhdon deri në ora 18.00. Kjo festë humanitare është e rezervuar vetëm për vajza dhe gra.

Të gjitha të ardhurat shkojnë për aktivitet human, pra edhe hyrja në shumë prej 20 frangave, i dedikohet familjeve në nevojë.