Lajme

Franca lejon deri në 5 mijë spektatorë në stadium

Është bërë e ditur se shumica e ngjarjeve sportive në Francë do të lejohen të kenë një maksimum prej 5 000 spektatorësh, duke filluar nga 11 korriku, njoftoi sot qeveria.

Muajin e ardhshëm autoritetet do të vendosin lidhur me lehtësimin e mëtejshëm të kufizimeve të koronavirusit në gjysmën e dytë të gushtit.

Liga e Futbollit francez njoftoi se dëshiron të fillojë sezonin e ri më 22 dhe 23 gusht.

Sezoni 2019-2020 u ndërpre në fund të prillit për shkak të pandemisë COVID-19.