Lajme

Gështenjat e shijshme të çiftit shqiptar në Lucern

Roger Federer vizitoi dhe shijoi gështenjat e çiftit shqiptar

Vjeshta simbolizon edhe kohën e gështenjave. Të pjekura apo të ziera, gështenjat janë një produkt mjaft i përdorur në sezonin e vjeshtës. Përpos shijes së mirë, ato kanë edhe një numër të madh të benefiteve për shëndetin tonë.

Tani që temperaturat kanë rënë dhe rrugët janë mbushur me shitës ambulantë që na sjellin gështenja të pjekura, një rast të tillë e kemi edhe Lucern, ku qifti shqiptar, Gëzim dhe Dashurije Ismaili, shesin gështenjat e tyre që njihen më të shijshmet në Lucern, transmeton albinfo.ch.

Në fakt ata që nga viti 2012 menaxhojnë stendën Unter der Egg të Lucernit, e njohur për shumë zviceranë të atij kantoni.

Çifti tregojnë se kanë shumë klientë dhe me shitjen e tyre janë shumë të kënaqur dhe në çdo vit do të ketë rritje të cilësisë dhe sasisë së gështenjave.

Ata thanë se edhe kampioni Roger Federer vizitoi stendën e gështenjave dhe i la shijën e mirë ky produkt.

 

 

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI