Kosovë

Kosova pjesë e panairit të turizmit “Back to Travel” në Gjermani

Kosova ka mundësi të mira për të zhvilluar turizmin. Bukuritë e saj natyrore dhe trashëgimia e pasur kulturore janë dy shtyllat kryesore që mund t’ju ofrojnë kënaqësi me pamjet e tyre, shkruan albinfo.ch.

Me motivet që ka Kosova, ofron mundësi të mira për turizëm, pasi që pozita e saj e mirë bën që të jetë tërheqëse, me shumë vende interesante të ndërtuara nga vetë natyra dhe ato nga dora e njeriut.

Së fundmi, Kosova po merr pjesë në panairin e turizmit “Back to Travel”, në Gjermani.

Ky panair po mbahet në Bingen am Rhein, ku Kosova po prezanton disa nga qytetet më të bukura, me theks të veçantë, Prizrenin për ofertat e bukura që ofron ky qytet i lashtë. /Albinfo.ch