Lajme

Gjermani: Programet e bursave të DAAD-së për vitin 2021/22

Vlen edhe për studentët shqiptarë

Nëse interesoheni për një kurs veror, një vizitë studimore apo një qëndrim kërkimor në Gjermani, shërbimi gjerman për Shkëmbim Akademik (DAAD) ofron mundësinë për të mbështetur qëndrimin tuaj në Gjermani me anë të një burse, shkruan albinfo.ch.

Baza e të dhënave mbi bursat e DAAD-së ofron një pasqyrë të gjithë programeve të bursave si dhe ju informon mbi procedurat e aplikimit, afatet etj – thjesht klikoni linkun, zgjidhni vendin tuaj të origjinës dhe kriteret e tjera të kërkuara:

Ky është linku i drejtimeve dhe detajeve për bursa

https://www2.daad.de/deutschland/stipendium/datenbank/en/21148-scholarship-database/


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI