Lajme

Gjithçka që duhet të dini rreth vaksinimit, ju përgjigjen ekspertët shqiptarë në Zvicër

Për një muaj specialistë të fushave të ndryshme do të vihen në shërbim të bashkëkombasve shqiptarë kudo që ndodhen në Zvicër, nëpërmjet pyetje-përgjigjeve online.

Platforma albinfo.ch online&print, në bashkëpunim me ekspertë shqiptarë në Zvicër, do të ofrojë këshilla mjekësore, të personalizuara falas.

Specialistë të fushave të ndryshme janë vënë tashmë në shërbim të bashkëkombasve shqiptarë kudo që ndodhen në Zvicër, nëpërmjet pyetje-përgjigjeve online.

Bëhet fjalë për specialistët më të mirë shqiptarë në Zvicër, të cilët vihen në dispozicion të komunitetit tonë.

Gjithçka mundësohet shpejt dhe mjafton që të lidheni me albinfo.ch për të marrë menjëherë përgjigje lidhur me vaksinimin që tashmë ka filluar në Zvicër.

Kushdo që dëshiron të dijë më shumë rreth vaksiniminit, si dhe ndjen nevojë për këshilla, ekspertë dhe mjekë të njohur shqiptarë në Zvicër iu përgjigjen. Prandaj, na shkruani pa hezitim në adresën [email protected] 

Pyetjet mund t’i parashtroni drejtpërdrejt edhe në rrjetet sociale: Facebook

Për çdo pyetje do t’i keni përgjigjet e mjekëve, të cilat do t’i botojmë në ditët vijuese.

Cila është pyetja juaj?

PD, MD, MPH, PhD Taulant Muka Epidemiolog – Associate Professor, Research Group Leader Cardiometabolic Health Taulant Muka është profesor i asociuar ne epidemiologji dhe mjekësinë parandaluese në Bern, Zvicër. Ai është trajnuar në Universitetin Erasmus në Holandë, dhe në Universitetin Kembirxhit dhe Harvardit në Mbretërinë e Bashkuar dhe SHBA.  Dr. Muka së fundmi ka qenë dhe aktiv me punën e tij kërkimore dhe me faktorët epidemiologjikë dhe klinikë të Covid-19. .
Dr. med, MSc UZH in Life Sciences, EMBA UZH, Fatime Imeri – eksperte specialiste për Mikrobiologji, Imunologji, Hematologji, Kimi Klinike dhe Diagnostikë Molekulare e epi-demi-ologjisë, në Cyrih. Ajo është bartëse e disa funksioneve në fushën që mbulon, në institucione shkencore me renome në Cyrih dhe Zvicër.
Praxis Dr. med. Xhafer Sadiku
Facharzt für Allgemeine Innere Medizin FMH Arztpraxis. Specialist në Mjekësinë Interne, ka punuar disa vite si kryemjek. Sadiku aktualisht punon në ordinancën e tij në Thalwil
Mr. Dr.med. Agron Abrashi
Dr. Agron Abrashi, shqiptari i parë me ordinancë mjekësore në Zvicër. Ai vazhdon angazhimin e tij si mjek në ordinacën Schwanden GL