Shkurt.ch

Gjobitet me 6 mijë franga, ja arsyeja

Një britanik po përballet me gjoba të rënda, pasi u kap duke vozitur në 158 km / h në një zonë 80.

Shoferi 58-vjeçar ishte pjesë e një gare jozyrtare mbi Alpet, thotë policia.

Prokurorët vendorë në qytetin e Zernez kërkuan që ai të dorëzojë patentën e tij dhe të paguajë një depozitë prej 6,000 frangash zvicerane përpara një seance gjyqësore zyrtare, përcjell albinfo.ch.

Një tjetër shofer që ishte pjesë e së njëjtës garë u gjobit gjithashtu.