Gesundheit

Frosina Sopa

Studente

Frosina Sopa, pjesë e diasporës tonë e lindur në Holandë, ka shkëlqyer në mesin e bashkëmoshatarëve të saj për interesimin dhe njohuritë e thella në shkencë, gjë që e ka dëshmuar edhe me botimin e librit mbi efektet e barërave mbi inflamacionet e gotës së gjurit.

Frosina, është përzgjedhur si një nga 20 studentet më të mira në Holandë, nga Universiteti i Roterdamit.

Ajo po ashtu ka marrë vendin e parë në Holandë për zbulim shkencor po në lëmin e ortopedisë, ndërsa tani është në garë për të qenë studentja më e mirë në Holandë me një punim shkencor në të cilin punon tani më 2 vite.

Sopa ka marrë bursa nga Universitete prestigjioze si në Evropë ashtu edhe në ShBA, mirëpo, ka vendosur që të qëndrojë tani për tani në Holandë, ku do të vazhdojë të japë kontributin e saj në shkencë, thuhet në një njoftim të Ministrisë së Diasporës.

 Biografi e shkurt

  • Emri, MbiemriFrosina Sopa
  • Prejardhja:Holandë
  • Vendi ku vepron:Zwijndrecht-Holandë
  • Profesioni:Studente

  WHO’S WHO të tjera