Lajme

Gjuha shqipe, pjesë e librit “La classe plurilingue” në Itali

Së fundmi, është bërë e ditur se gjuha shqipe bëhet pjesë e librit “La classe plurilingue” në Itali, transmeton albinfo.ch.

Studiuesja dhe pedagogia shqiptare në Itali, Ledi Shamku Shkreli, jep kontributin e saj me përgatitjen e një kapitulli për gjuhën shqipe, i cili zë një vend të rëndësishëm në librin “La classe plurilingue”.

Puna e studiueses shqiptare u recensua nga Enciklopedia TRECCANI, e cila është enciklopedia më në zë italiane dhe nga më të çmuarat europiane. Hartimi i këtij libri iu besua Universitetit të Bolonjës.

Fotografia e Qendra e Botimeve për Diasporën

Fotografia e Qendra e Botimeve për Diasporën

Fotografia e Qendra e Botimeve për Diasporën


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI