Lajme

Grimeri i suksesshëm shqiptar që jeton në Amerikë

Grimeri shqiptar në Amerikë, storie suksesi

Lansuar në tetor 2020, Makeup by Mario u themelua nga Mario Dedivanovic, një i nominuar shqiptaro-amerikan për Histori Suksesi dhe grimer, i cili kërkohet për teknikat e tij pioniere të grimit, përcjell albinfo.ch.

Me një listë klientësh, duke përfshirë njerëz të famshëm, dinjitarë, mbretërorë dhe udhëheqës botërorë, Mario ka punuar me disa nga fytyrat më ikonike të dy dekadave të fundit dhe ai është një udhëheqës i besuar në edukimin artistik, duke ndarë sekretet e tij tregtare përmes platformës së tij të edukimit Masterclass.

Ai është grimeri i shumë profileve më të përfolura në botë.