Kosova

Hajgare me humbësit e zgjedhjeve

Kosovarët kanë treguar edhe një herë kreativitetin e tyre, duke bërë humor me humbësit e zgjedhjeve

Të dielën e priti me gëzim, por e hëna për Kadri Veselin më mirë të mos vinte. Të tjerët po festonin, kurse PDK përjetoi humbjen e thellë në zgjedhjet e 6 tetorit. Kosova më 6 tetor u përball me një sfidë tejet serioze, atë të zgjedhjeve.

Por, pavarësisht kësaj, kosovarët edhe një herë treguan që kanë shije për humor. PDK bëri një reklamë zgjedhore me autobus, por shumë shpejt autobusi i saj ra në humnerë.

Bile dikush thotë që kjo rënie e PDK-së ka gjasë të zbulojë naftën. Poshtë ka rënë dhe Nisma Socialdemokrate, e cila po përpiqet ta kalojë pragun. Ndërsa kishte fakte konkrete që Fatmir Limaj shihej teksa po e kalonte pragun, përcjell Albinfo.ch.