Lajme

Hapet shkolla shqipe në Offenbach të Gjermanisë

Është hapur edhe një shkollë shqipe në qytetin Offenbach të Gjermanisë, transmeton albinfo.ch.

Në ditën e djeshme kjo shkollë hapi dyert për nxënësit dhe prindërit e kësaj rrethine.

Bashkë me prindërit, prezentë ishin edhe përfaqësuesit e konsullatës së Republikës së Kosovës, Fatmire Musliu dhe Fidan Ibrahimi.

Ndërkohë që për prindërit dhe nxënësit u organizua një koktej rasti.

Prindërit u zotuan se do të angazhohen maksimalisht për funksionimin e shkollës shqipe.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI