Lajme

Helmeta e re anti-Covid

Coronavirusi është ende duke u përhapur, studiuesit nuk e dinë ndikimin afatgjatë të virusit në shëndet dhe Anthony Fauci thotë se shumica e aktiviteteve para-pandemike mund të kthehen në normale deri në verën e vitit 2022, shkruan Business Insider, përcjell Albinfo.ch

MicroClimate Air është një maskë akrilike që “mundëson një pamje të papenguar”

Dhe kjo nuk është maska e vetme e tillë që është ndërtuar ndonjëherë që prej se është shfaqur COVID-19.

Dhe sigurisht shakatë në internet në lidhje me këtë maskë nuk kishin se si të mungonin, ku ajo shpesh është krahasuar me filma shkencorë.

Çmimi i kësaj maske është 199 dollarë.