Lajme

“Restoranti anticovid”: Aty ku robotët janë kamerierë

Ka 10 vjet që në Bankok të Tajlandës, restoranti japonez Hajime tërheq mijëra klientë për veçantinë e tij, përcjell albinfo.ch.

Gjëja më interesante është se pikërisht në kohën e pandemisë kur të gjithë restorantet u mbyllën dhe pësuan një dëm ekonomik, ky restorant dyfishoi numrin e klientëve të tij.

Ushqimi aty shërbehet nga robotët, të cilët janë në rolin e kamerierit dhe cilësohet si një nga më të sigurtit në kohën e pandemisë. /Albinfo.ch