Lajme

I riu shqiptar doktoron në fushën e statistikës në Universitetin e Gjenevës

Mërgimtari shqiptar, një storie suksesi në diasporë

I riu shqiptar, Gajtan Bakalli, jeton në Belgjikë, ku dhe ka ndjekur studimet e larta në Universitetin e Gjenevës, transmeton albinfo.ch.

Bakalli ka përfunduar me sukses programin e doktoraturës në fushën e statistikës, duke qenë një krenari për komunitetin shqiptar, i cili po ngrihet dita-ditës me profesionistë të rinj që diplomohen dhe angazhohen në funksione të rëndësishme.

Doktoraturën e përfundoi me sukses në programin për statistika në Universitetin e Gjenevës. /albinfo.ch


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI