Lajme

Imazhi i Zvicrës mori një rritje nga konferenca e paqes për Ukrainën

Në këtë pikë nuk është e qartë nëse konferenca që Zvicra organizoi në Bürgenstock fundjavën e kaluar do të japë ndonjë rezultat të prekshëm për sa i përket paqes në Ukrainë, përcjell albinfo.ch.

Por ka të paktën një rezultat pozitiv nga ky samit, i cili u mbulua gjerësisht në mediat ndërkombëtare: reputacioni i vendit mori një rritje.

“Konferenca e paqes siguroi që imazhi i Zvicrës si një vend i sigurt dhe humanitar, me hotele të bukura me 5 yje të forcohet më tej”, sipas Markus Berger, zëdhënës për Turizmin Zviceran.