Turizëm

Industria turistike në Zvicër ka nevojë për ndihmë

Industria turistike do të ketë nevojë për ndihmë për shumë vite për të zvogëluar efektet e pandemisë

Thirrja është nga anëtari i Këshillit të Shteteve për Nidwalden, Hans Wicki dhe Këshilltari Kombëtar Nicolo Paganini, i cili është gjithashtu president i Shoqatës Zvicerane të Turizmit, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Ata thonë se industria ka nevojë për 3 miliardë CHF gjatë 10 viteve të ardhshme për të rinovuar hekurudhat, hotelet dhe për të promovuar qëndrueshmërinë.

Ata thonë se qeveria tashmë ka shpenzuar para për të mbajtur gjallë kompanitë e turizmit, nëse ndihma nuk vjen tani, atëherë e gjitha do të ishte për asgjë.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI