Lajme

Inteligjenca e mërgimtarit shqiptar vlerësohet lart, kualifikohet në finalen e kampionatit të matematikës

I riu shqiptar vlerësohet lart për intelegjencë, kualifikohet në finalen e kampionatit të matematikës në Bocconi

Kjo javë hapet me një lajm të bukur që Albinfo.ch do të ndajë me shumë kënaqësi me të gjithë komunitetin e diasporës.

Julian Lumi, me origjinë shqiptare, është një nxënës brilant i shkollës së mesme shkencore “Amedeo di Savoia”.

Julian doli i pari në kategorinë e klasifikimit Pisto C2 dhe për këtë arsye është kualifikuar në finalet kombëtare të lojërave matematikore që do të zhvillohen më 25 maj në Bocconi di Milan. /Albinfo.ch

https://www.reportpistoia.com/pistoia-julian-lumi-primo-alla-finale-nazionale-dei-campionati-matematici-alla-bocconi/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR38BlP9kTPSwNOTQV3Iv_O0F1xyBMo3Dd5Uf4LqYwXYh-PqOzrfIJCTbaE_aem_AW2zIeKMuZ8PJ7Jw7cVYUZyBcjAVaGmQjka9Yuw3mvBF78ycxptYWKSnWRHvsxKCb-SADNV2YYa3-tRSGs_XKHu5