Lajme

Interpol kërkon ndihmë për identifikimin e një fêmije të gjetur në një lum në Gjermani

I mbështjellë me letër alumini dhe i hedhur në lumë, Interpol kërkon ndihmë për të identifikuar trupin e një fëmije

Policia ka dhënë detaje për trupin e gjetur i cili thuhet të jetë i një djali mes moshës 5-6 vjeç qê u gjet në një lumë në Gjermani më shumë se një vit më parë. Trupi u gjet në Maj 2022 në Bavari.

nterpol ka publikuar detaje të dosjes me shpresën se do të identifikohet emri i vogëlushit dhe do të përcaktohen “rrethanat misterioze të vdekjes së tij”. “Dikush, diku di diçka për këtë djalë”, thotë policia ndërkombëtare.