Maqedonia

Javën tjetër mbahet Kongresi i III i Lidhjes Shqiptare në Botë

Me 21 tetor 2018, në Shkup, mbahet Kongresi i III-të i Lidhjes Shqiptare në Botë.

Vetë Këshilli Organizativ nga Lidhja Shqiptare në Botë ka njoftuar në lidhje me kongresin i cili pritet të mbahet në Shkup duke filluar nga ora 10:30.

Sipas njoftimit përveç delegatëve nga Kuvendet e ndryshme, Kongresi është i hapur edhe për mysafirë, shqiptarë dhe miqtë e tyre, ngado që janë.