Lifestyle

Jepet premiera e filmit “Darkest Hour”

Filmi flet për rëndësinë e lidershipit dhe qëndrueshmërisë në epokë të trazuar, ka thënë aktori britanik Gary Oldman i cili aktron vet kryeministrin Churchill

‘Darkest Hour’ film i ri rreth jetës së hershme të kryeministrit britanik gjatë Luftës së Dytë Botërore Winston Churchill, ka mbajtur premierën në Los Angeles.

Filmi flet për rëndësinë e lidershipit dhe qëndrueshmërisë në epokë të trazuar, ka thënë aktori britanik Gary Oldman i cili aktron vet kryeministrin.  59 vjeçari Oldman është njëri prej aktorëve më të mirë britanik ëtë cilit thuhet se ju deshën më pak se tre orë që të shndërrojë vetën në karakterin shumë të rëndësishëm në histori.

Nga regjisori i filmit “Atonement”, Joe Wright, i cili bëri edhe këtë kryevepër, filmi do të fillojë të shfaqet në kinematë amerikane nga 22 nëntori.