Futbolli Shqiptar në Zvicër

KF Liria e Aaraut hap pas hapi me liderët

Sezoni vjeshtor për KF Lirinë e Aaraut mbyllet me rezultat të mirë dhe në hap me liderët. Pranvera e pret me gjashtë pikë pas ekipin shqiptarë, me mundësi reale për të bërë edhe më shumë, njofton Albinfo.ch.

Por, shikuar nga rezultate nga trembëdhjetë takime, pesë humbje përballë tetë fitore nuk janë të pakta, po aq sa nuk janë të paktë edhe 30 golat e pranuara kundrejt 31 të shënuar.

KF Liria nuk ka shënuar asnjë barazim në këtë pjesë të parë të sezonit.