Lajme

“Arbrea Labs” e sipërmarrësit shqiptar prezanton produktet në Kongresin Zviceran

Është bërë e ditur se kompania “Arbrea Labs”, themeluar nga sipërmarrësi shqiptar në Zvicër, Endri Dibra, do të prezantojë produktet e saj teknologjike në Kongresin Zviceran të Kirurgjisë Plastike, shkruan albinfo.ch.

Seminari do të zhvillohet rreth produktit inovativ të kompanisë “3D Face Skulpting”. “Arbrea Labs” operon në fushën e inteligjencës artificiale dhe vizualizimit kompjuterik, për të cilën është shpallur “Inovacioni i Vitit” nga çmimet ICT në Shqipëri, shkruan tutje albinfo.ch.

“Të ngazëllyer për të prezantuar produktet tona teknike zvicerane mjekësore në Kongresin Zviceran të Kirurgjisë Plastike. Në krye të AR tonë të Gjirit për Kirurgët dhe Pacientët, unë do të prezantoj teknologjinë e sapozhvilluar të Arbrea 3D Skulpting Face Face gjatë seminarit tonë, prandaj mos e humbisni! Pas kongresit, unë do të jem në zonë (Lozanë / Gjenevë) duke takuar ekspertë nga fusha, shprehet sipërmarrësi Endri Dibra. /Albinfo.ch

Endri Dibra