Kosova

Konferenca e Investitorëve të Bizneseve Suedeze në Kosovë

Dje u mbajt dita e parë në Konferencën e Investitorëve të Bizneseve Suedeze në Kosovë, e organizuar nga Nordic Chamber of Commerce, shkruan albinfo.ch.

Prezent ishte edhe ambasadori suedez në Kosovë – Jonas B. Westerlund, zyrtarë qeveritarë: Mentor Arifaj, zëvendësministër i Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, prezantim imponues nga Dogana e Kosovës, Agron Llugaliu dhe Kreshnik Thaçi nga KIESA – @TAG, ambasador i Kosovës në Suedi – Shkendije Geci-Sherifi, Visar Ramaj nga @TAG, Diskutimet ishin me njohuri për mundësitë e biznesit, investimet strategjike dhe rishoqërimin.

Jeton Jasharaj nga Invest në Skåne

Johan Wester & Edon Lushaku – @TAG, Punim druri

Patrik Zalewski – @TAG, Loja Dev

Sofia Arfwidsson & Lana Milinović – @TAG, Tekstil

dhe Johan Johnsson – MTK Ventures, ICT doli në skenën qendrore, duke premtuar rrugë për bashkëpunim dhe rritje. Energjia në dhomë po reflektonte angazhimin tonë të përbashkët ndaj inovacionit. Gati për të nisur një udhëtim transformues!

Pas konferencës patëm kënaqësinë të vizitojmë Prishtina Mall, ku u pritëm nga Fatmir Zymberi nga JYSK Kosovo dhe Argjiro Ramosaj nga Lindex Kosova

#SwedenInKosovo #InvestInSkane #BusinessInnovation #NCC #RepublicofKosova #NordicChamber #ICT #Wood #Textile #GameDev