Futboll

Kosova e Cyrihut kërkon juniorë

Klubi i Kosovës ka ftuar të gjithë të rinjtë nga mosha 6 deri në 19 vjeç që jetojnë në Zvicër t’i bashkohen klubit, pasi janë duke kërkuar juniorë dhe lojtarë të rinj

Njëra nga skuadrat më të suksesshme shqiptare në Zvicër është Kosova e Cyrihut.

Kjo skuadër festoi qëndrimin në Ligën e Parë edhe për një sezon, megjithatë, nuk e ka ndërmend të ndalet, shkruan albinfo.ch.

Klubi i Kosovës ka ftuar të gjithë të rinjtë nga mosha 6 deri në 19 vjeç që jetojnë në Zvicër t’i bashkohen klubit, pasi janë duke kërkuar juniorë dhe lojtarë të rinj. Ata duhet të kenë veshje sportive.

“Ne ofrojmë fushë futbolli, fushë sintetike, infrastrukturë moderne si dhe Trenera dhe Asistenta profesional. Cilësia dhe sasia e trajnimit është gjithmonë shumë e lartë.

A dëshiron të mësosh të luash futboll? Çfarë po pret, provoje fatin tënd në klubin më interesant dhe më emocionues në rajon. Eja te FC KOSOVA dhe përjetoje futbollin.

Në radhë të parë duhet të jetë gjithmonë gëzimi si dhe argëtimi me top dhe në lojë. Mësimi vjen automatikisht nëse të dy faktorët janë prezent. Varësisht nga zhvillimi yt, do të kesh mundësinë të stërvitesh dhe të luash në ekipin tonë të parë (Liga e 1-rë.)”, thuhet në njoftimin e skuadrës shqiptare.

Sportanlage Juchhof 1 Vulkanstrasse 200, 8048 Zürich

Më shumë informata:

Samet Bedija

079 873 37 11

[email protected]