Kosova

Kosova, në panairin e turizmit “ITB Berlin 2018”

Kosova po merr pjesë në panairin e turizmit “ITB Berlin 2018”. Në këtë paraqitje po marrin pjesë pesë operatorë/agjenci turistike nga Kosova Albtours KosovaAltaVia TravelEurokohaKosovo Holidays DMC dhe Outdoor Kosovo.

Nën brendin tashmë të njohur globalisht “Kosovo Ready For You”, Kosova po prezanton mundësitë që ofron në fushën e turizmit në mesin e më shumë se 180 vendeve pjesëmarrëse, shkruan albinfo.ch.

ITB Berlin mesatarisht vizitohet nga 160.000 vizitorë dhe kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për operatorët/agjencitë turistike nga Kosova që të prezantojnë mundësitë që i ofron Kosova në përgjithësi në fushën e turizmit si: vizita në vende me trashëgimi kulturore dhe historike, aktivitete të ndryshme në natyrë, ecje, çiklizëm, guida turistike etj.

Panairi është i hapur nga data 7 – 11 mars 2018 dhe shtandi i Kosovës gjendet te Hall 1.2 / 211.