Kosovë

Kosova promovon kapacitetet turistike në “Expo 2020 Dubai”

Bëhet e ditur se promovimi i kapaciteteve turistike dhe hoteliere ka qenë segmenti kryesor që ka përshkuar aktivitetet e Republikës së Kosovës në “Expo 2020 Dubai” gjatë javës, transmeton albinfo.ch.

Një prezantim për potencialet turistike dhe hoteliere të Kosovës është realizuar nga Unioni i Turizmit, Oda e Hotelerisë dhe Turizmit, si dhe përfaqësuesit e kompanive të ndryshme hoteliere, të cilat kanë qenë pjesë e këtij turi promovues, e që janë përzgjedhur përmes kritereve të shpalljes publike të bërë nga Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT).