Kosova

Kryetari i Kamenicës i falënderon dhe i mirëpret bashkëqytetarët

Kastrati kërkon nga bashkëqytetarët bashkpunim që të dërgojnë sa ma shumë investitor të huaj

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qendron Kastrati, ka falënderuar bashkëqytetarët për kontributin e dhënë në vendin e tyre, përcjell albinfo.ch.

Kastrati, përmes një video të publikuar, ka thënë që po punojnë në mënyrë që qyteti t’i plotësojë të gjitha kushtet e nevojshme për qytetarët.

 

Për më shumë shikojeni videon:

Mirë se vini bashkëqytetarë nga diaspora

Mirë se vini bashkëqytetarë nga diaspora. Faleminderit që jeni gjithmonë të gatshëm për të kontribouar për vendin tuaj. Ju jemi gjithmonë mirënjohës!Pushime të mbara! 🙂

Publiée par Qëndron Kastrati sur Vendredi 19 juillet 2019