Shkurt.ch

Kthimi në tunel i kushtoi me 3,500 franga

Një shofer që vendosi se do të ishte një ide e mirë të bënte një kthesë në mes të tunelit Gotthard, po përballet me gjoba prej 3,500 CHF.

Për arsye që nuk janë të qarta – shoferi gjerman vendosi se nuk donte të vazhdonte udhëtimin e tij drejt Ticino-s dhe u kthye menjëherë pasi hyri në tunel.

Prokurori i kantonit Uri thotë se manovra ishte “shumë e pakujdesshme”, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Gjoba përfshin gjithashtu faktin se makina nuk kishte një skicë autoritare.