Lajme

Rrethi “gjigant” që mori vëmendjen në gjithë Kosovën

Një i ashtuquajtur rrethrrotullim me përmasa shumë të vogla në Suharekë ka tërëhequr vëmendjen e qytetarëve të Kosovës.

Duket interesant dhe i çuditshëm rrethi më i ri i Suharekës, që është duke bërë bujë në gjithë Kosovën, kjo vepër e Komunës së Suharekës.

Ky rrethrrotullim me përmasa shumë të vogla, i ndërtuar në këtë qytet, është bërë objekt talljeje në rrjetet sociale, veçmas në mediat online në Kosovë.

Përkundër kësaj, në realitet ky rrethrrotullim po u shkakton telashe automjeteve të rënda që kalojnë në këtë pjesë.

Qytetarët ankohen për këtë rreth që, sipas tyre, është vetëm pengesë për vozitësit, veçmas për automjetet e mëdha.