Lajme

Lara Colturi, e para në garën e Amerikës Latine

Lara Colturi, skiatorja italiane, por me nënshtetësi shqiptare, është renditur e para në garën e skive në Amerikën Latine.

Ajo është vetëm 15 vjeç dhe tani së fundmi ka mundur të marrë pasaportën shqiptare që do të thotë se do të garojë me ngjyrat e flamurit kuqezi në evenimentet ndërkombëtare në sportin e skive.

Lara ka arritur një rezultatet prej 28.5 pikësh që është edhe rekordi i pikëve të një sportisti shqiptar.