Integrimi

Lexim dhe diskutim për librin e autorëve shqiptarë “Tri net me yje” në “Pestalozzi Bibliothek Hardau”

Autorët: Dritëro Gjukaj është publicist i pavarur dhe mësues i shkollës fillore, ndërsa Pranvera Salihi është mësuese e shkollës së mesme në një qendër federale të azilit.

Bëhet fjalë për librin e Dritëro Gjukaj dhe Pranvera Salihi, një çift autorësh nga Zvicra Lindore, të cilet nxorën nga shtypi librin e tyre dygjuhësh për fëmijë!

Për më shumë detaje –

Lexoni po ashtu: https://www.albinfo.at/nje-perralle-per-femijet-dygjuhesh-nga-cifti-i-autoreve-qe-angazhohet-per-ruajtjen-e-gjuhes-amtare/