Lajme

Lidhja e Shqiptarëve në Botë organizon konferencë për kthimin e përvojave në atdhe

“Emigrimi i trurit nga atdheu- kthimi i dijes dhe përvojave” do të jetë temë diskutimi në konferencën e organizuar nga Lidhja e Shqiptarëve në Botë, e cila mbahet më 25 mars në Kongreszentrum Allresto, Bernë.

Ngjarja, e cila nis në orën 16:00, do të mbledhë së bashku profesorë e intelektualë që jetojnë në diasporë për të diskutuar rreth kësaj teme.

Më shumë detaje për konferencën:

Axhenda Konferencë ne temën

Shkarko Dokumentin