Kalendari

Lozanë: Promovohet libri: Prijës fetarë dhe shpirtërorë shqiptarë..

Më 18 shkurt nga ora 18 do të promovohet libri me titull: Prijës fetarë dhe shpirtërorë shqiptarë: Bashkëjetesa ndërfetare dhe kontributi i tyre kombëtar. Promovimi i librit organizohet nga Qendra Shqiptare për Integrim, Kulturë dhe Religjion në Lozanë.

prijes fetar