Muzikë

Mbahet “Dita e Kulturës Shqiptare” në Graz

Manifestimi mbahet me 10 shtator nga ora 14:00, në Josef Huber Park

Shoqata “Atdheu” në Graz, në bashkëpunim me disa shoqata të tjera organizon “Dita e Kulturës Shqiptare” në Graz, shkruan albinfo.at.

Të ftuar në këtë organizim do të jetë ansambli “Mirëdita” nga Shqipëria, i dekoruar me titullin “Mjeshtër i Madh”, i cili jepet me dekret nga presidenti i Shqipërisë, në këtë rast nga ish-Presidenti, z.Bujar Nishani, në vitin 2015.

Pjesë e këtij ansambli do të jenë yjet e muzikës shqiptare dhe grupi i valleve të këtij ansambli.

Në këtë takim priten të jenë të pranishëm përfaqësues të Ambasadës së Shqipërisë dhe Kosovës si dhe përfaqësues dhe aktivistë nga shumë shoqata shqiptare nga Austria, raporton albinfo.at.

Manifestimi mbahet më 10 shtator, nga ora 14:00, në Josef Huber Park.

Adresa: Josef Huber Gasse 26, 8020 Graz