Lajme

Mbi 20 shqiptarë po kandidojnë në zgjedhjet bashkiake në Itali

Të shumtë janë shqiptarët që po kandidojnë në zgjedhjet bashkiake në Itali, të cilat do të zhvillohen më 20-21 shtator. Shkolla Shqipe Trento ka publikuar një listë të kandidatëve shqiptarë në rajonet Trentino Alto Adige dhe Rovereto. Përveç angazhimit të tyre politik, ata njihen edhe si organizatorë të shumë aktiviteteve me komunitetin shqiptar, transmeton albninfo.ch.

Në Itali, më 20 – 21 shtator janë zgjedhjet bashkiake, ku shumë bashkatdhetarë po kandidojnë për zgjedhjet e këtij muaji.

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento

Fotografia e Shkolla Shqipe Trento