Lajme

Mbi 60 trena shtesë drejt Ticinos gjatë fundjavave në maj

Ashtu siç bëri për festat e Pashkëve, kompania kombëtare hekurudhore, SBB, do të vërë në shërbim 61 trena shtesë gjatë dy festave të udhëtimeve të rënda, përkatësisht më 9 dhe 19 maj, përcjell albinfo.ch.

Për më tepër, trenat e shumtë ‘të rregullt’ do të zgjerohen me makina shtesë, njoftoi kompania të martën, duke e çuar totalin e vendeve të disponueshme në 52,000 për fundjavën e Ngjitjes, dhe 47,000 për Rrëshajët.