Muzikë

Mbrëmje me librat e klasikut të letërsisë për fëmijë, Bedri Dedja

Në bibliotekën “Pestalozzi“ në Zürich (Bibliothek Hardau, Norastrasse 20 Zürich), Shkolla Shqipe – Zvicër organizon mbrëmjen kushtuar krijimtarisë letrare të klasikut të mirënjohur shqiptar për fëmijë, Bedri Dedja.
Mbrëmja mbahet më 17 qershor 2022, nga ora 19:30 – 21:00
Me pjesëmarrjen e: Alessandro Castriota Scanderbeg (stërnip i heroit tonë kombëtar), Rita Petro – poete dhe drejtoreshë e botimeve ALBAS, Edlira Dedja, vajza e autorit, Dr. Vaxhid Sejdiu – drejtues dhe organizator i mbrëmjes, Suela Jorgaqi – drejtoreshë e Bibliotekës.