Lajme

Mbytet në Velipojë një 40-vjeçar nga Kosova

Dje në orët e mesditës një 40-vjeçar nga Kosova ka humbur jetën në plazhin e Velipojës.

Pushuesit e pranishëm i kanë dhënë ndihmën e parë 40-vjeçarit, por ka qenë e pamundur për ta shpëtuar.

Mediat shqiptare kane njoftuar se në plazhin e Velipojës ende mungojnë në disa subjekte rojet bregdetare, ndërsa edhe ambulanca ka vonuar për të shkuar në vendngjarje.

Në plazhin e Velipojës, edhe pse ka një numër të lartë turistësh, ende nuk është hapur qendra shëndetësore dhe ende nuk ka një ambulancë që qëndron në gatishmëri për çdo rast emergjent shëndetësor.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI