Kosovë

Me albinfo.ch, LIVE: Zbulojmë bashkë ofertat turistike të Kosovës

Platforma mediale albinfo.ch online&print organizon drejtpërdrejt, më 24 qershor, të enjten, nga ora 19, një prezantim ekskluziv me specialistë të turizmit në Kosovë

Pushimet verore po afrohen. Përveç destinacioneve tashmë të njohura turistike, në Kosovë ka edhe mjaft vende dhe atraksione turistike që duhen vizituar gjithsesi.

Janë vende ku ju presin eksperienca të jashtëzakonshme gjatë pushimeve.

Për t`i bërë më të njohura këto vende dhe potencialin turistik që disponojnë ato, platforma mediale albinfo.ch online&print organizon drejtpërdrejt, më 24 qershor, të enjten, nga ora 19, një prezantim ekskluziv me specialistë të turizmit në Kosovë. Me këtë rast ata do të përgjigjen për gjithçka lidhur me ofertat turistike që ofron këtë verë Kosova.

Bashkëbiseduesit tanë do të jenë: Baki Hoti, kryetar i Unionit të Turizmit, Ardall Celina – platforma Kosovapass dhe Viryt Gacaferri – Merimanga.

Debatin e moderon Sevdail Tahiri nga albinfo.ch dhe Blerina Batusha-Xërxa nga Swisscontact.

Në këtë debat marrin pjesë organizata, biznesmenë nga diaspora etj. Pjesëmarrja nuk është e kufizuar.

Takohemi më 24 qershor 2021, nga ora 19:00 – 20:00.

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/91724849363?pwd=WVdTVnpmMjd6M1liMzUvcTFaYVU5UT09


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI