Lajme

Mijëra llogari të rreme lajmesh mbyllen nga Twitter

Twitter ka mbyllur shumë llogari të rreme lajmesh, të cilat qarkullojnë në rrjetet sociale.

Kompania amerikane e rrjetit social ka bërë të ditur se Twitter do të qëndrojë e fuqishme kundër llogarive me lajme të rrejshme dhe se ky rrjet social do të shfrytëzojë vetem faktet e burimet që janë të besueshme.

Sipas agjencisë së lajmeve AFP, këto llogari të mbyllura operonin nëpër vende të ndryshme të botës.