Lajme

Pse “Twitter” doli në humbje?

Twitter shpenzoi 33 milionë dollarë për periudhën mes prillit dhe qershorit.

Rrjeti social raportoi një rritje të numrit të përdoruesve ditorë në 237 milionë, por kjo nuk e ndaloi të humbiste 270 milionë dollarë, shumë më tepër se parashikimet.

Periudha e humbjeve përkon me kohën kur Elon Musk diskutonte blerjen e rrjetit social.

Musk tashmë është tërhequr nga oferta e tij dhe në tetor palët do të dalin në gjyq. Dëmshpërblimi për cilëndo palë që fiton, shkon në 1 miliard dollarë./Euronews