Lajme

Twitter mund të lejojë postimet e mesazheve deri 2500 fjalë

Twitter po teston një veçori të re që do t’i lejojë përdoruesit të postojnë deri në 2500 fjalë, pas 280 karaktereve të lejuara deri më tani.

Kompania tha se ata vendosën për këtë veprim për faktin se Twitter po bëhet gjithnjë e më popullor dhe përdoruesit po përdorin platformën për të publikuar përmbajtje më të gjata duke i drejtuar ndjekësit në gazetat e jashtme.

Testi do të zgjasë për dy muaj dhe do të përfshijë një grup të vogël përdoruesish nga Kanadaja, Gana, Britania e Madhe dhe SHBA, dhe funksioni i ri synon të mbajë audiencën në “ekosistemin e Twitter”.

Me këtë risi, Twitter dëshiron t’u lejojë përdoruesve të vendosin gif, foto dhe veçori të tjera në postime të gjata./BBC