Shqipëria

Mjegulla i lë të presin me orë të tëra udhëtarët në aeroportin ‘Nënë Tereza’

Mediet shqiptare raportojnë se shumë udhëtarë që kishin për destinacion Bergamon e Italisë janë detyruar të presin për shumë orë në ambientet e aeroportit

Moti i ligë që ka përfshirë një pjesë të Evropën ka detyruar shumë  kompani të fluturimit që të shtyjnë udhëtimet e që ka ndikuar që të ketë vonesa edhe të ketë vonesa edhe në aeroportin ‘Nënë Tereza’ në Tiranë.

Mediet shqiptare raportojnë se shumë udhëtarë që kishin për destinacion Bergamon e Italisë janë detyruar të presin për shumë orë në ambientet e aeroportit. Pasagjerët e linjës Tiranë-Bergamo kanë mundur të lënë Shqipërinë në orën 12:44 të së dielës nga ora 10:30 që ishte parashikuar. Kompania iu ka ndërruar destinacion nga Bergamo drejt Veronës, ndërsa udhëtimi është shtyrë më të paktën 5 orë shkruan oraneës. Përfaqësues të kompanisë dhe të Aeroportit kanë thënë se problemi ka qenë mjegulla.