Shëndetësi

E mundur që virusi të jetë përhapur në Itali që në janar

Mjekja shqiptare në Bergamo: Studimet tregojnë se virusi mund të jetë përhapur në Itali që në janar

Mjekja shqiptare Sonela Spasse, e cila jep kontributin e saj në një prej spitaleve të Bergamos në Itali, tregon se mosidentifikimi i menjëhershëm dhe marrja e masave me vonesë kanë ndikuar në përhapjen e virusit Covid-19 në vendin fqinj. Më tej, mjekja vlerësoi menaxhimin e deritanishëm të situatës në Shqipëri si dhe nënvizoi se zbatimi i masave dhe këshillave nga qytetarët është me rëndësi në frenimin e përhapjes së virusit.