Kosova

Nata finale e Mërgata Fest&Sports, qindra pjesëmarrës  

Me një atmosferë dhe energji pozitive në qytetin e Lipjanit u përmbyll Festivali i organizuar për diasporën Mërgata Fest&Sports.

Para qindra pjesëmarrësve të mbledhur, armosferën e ndezi më shumë edhe perdormanca e këngëtarit të mirënjohur, Sabri Fejzullahu.

“Këtë festival besoj do ta madhështojmë më shumë viteve në vijim, për të qenë festival tradicional”, tha kryetari i komunës, Imri Ahmeti.

 

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI