Kosova

Ndahet nga shokët dhe nga mësuesi, niset për Gjermani

Siç shihet në këtë video, kujdestari i klasës, profesor Gani Arifaj përcjellë nxënësin nga klasa e tij

Këtë vit shumë nxënës kanë braktisur shkollat, pasi që bashkë me familjet ua kanë mësyrë vendeve të Perëndimit për një jetë më të mirë.

Thuajse çdo ditë, mësuesit përcjellin nxënësit e një karrige në klasë mbetet bosh.

Me një moment të tillë u ballafaquan nxënësit e shkollës fillore “Ndre Mjeda” në Rakosh të Istogut.
Siç shihet në këtë video, kujdestari i klasës, profesor Gani Arifaj, përcjell nxënësin nga klasa e tij.

Derisa, nxënësit e tjerë po e përshëndesin, duke i uruar atij të mira në vendin ku po shkon, Gjermani.

Ndërsa, edhe lotët nuk munguan kur nxënësi përqafoi mësuesin e përshëndeti për herë të fundit shoqërinë e klasës, përcjell Albinfo.ch.