Të tjera

Në Medvegjë, qytetarët po votojnë në zgjedhjet lokale

Në këto zgjedhje po marrin pjesë edhe dy parti shqiptare

Në Medvegjë qytetarët janë duke votuar në zgjedhjet e jashtëzakonshme lokale, ku të drejtë vote kanë 6 mijë e 602 persona.

Të gjitha 28 vendvotimet janë hapur me kohë dhe procesi zgjedhor deri tash ka kaluar pa incidente e probleme, raporton TV Arta. Në këto zgjedhje qytetarët e Medvegjës duhet të zgjedhin 25 asamblistë të rinj, e të cilët më pas do të zgjedhin kryetarin e Komunës.

Në këto zgjedhje po marrin pjesë edhe dy parti shqiptare.