Lajme

Natën mes të shtunës dhe të dielës akrepat lëvizin 60 minuta prapa

Tetori, muaji kuR ndryshon ora. Në natën e të shtunës 24 tetor dhe të dielës 25 tetor, në orën 3 të mëngjesit akrepat do të shkojnë 1 orë prapa, duke u pozicionuar në 2, transmeton albinfo.ch.

Ky orar do të na shoqërojë deri të dielën e fundit të marsit 2021, kur do të lëvizim sërish akrepat e orës. Ndoshta kjo do të jetë hera e fundit që do ta bëjmë këtë, pasi Parlamenti Evropian ka votuar që ora të mos ndryshojë më.

Çdo vend do të vendosë vetë se cilën orë do të mbajë. Edhe vendi ynë duhet të vendosë nëse duhet të mbajë orën diellore apo të përshtaten me atë verore për gjithë vitin.